Poslovno-inovacijski centar BIC-Vukovar na obilježavanju dana Europe
Utorak, 09 Lipanj 2015 08:09

 

 

U pješačkoj zoni u Vukovaru 9. svibnja 2015. godine, u sklopu obilježavanja Europskog tjedna u Vukovarsko-srijemskoj županiji, tradicionalno je obilježen Dan Europe.

U organizaciji Upravnog odjela za međunarodnu suradnju i EU poslove, Savjeta za Europske integracije, grada Vukovara i Agencije za razvoj Vukovarsko-srijemske županije HRAST d.o.o., održan je tradicionalni Sajam EU projekata. Tom prilikom su lokalne razvojne agencije, LAG-ovi, institucije i organizacije civilnog društva s područja naše županije predstavljale svoje projekte, imale priliku za razmjenom iskustava, ideja i znanja te upoznali zainteresirane građane sa svojim radom.

Program je otvorio vukovarsko-srijemski župan Božo Galić, koji je tom prigodom obišao sve štandove te je razgovarao sa građanima i građankama. Sudionike su zatim pozdravile i Gabrijela Žalac, pročelnica Upravnog odjela za međunarodnu suradnju i EU poslove Marijana Grubišić, pročelnica Upravnog odjela za gospodarstvo, poljoprivredu i međunarodnu suradnju grada Vukovara.