Vizija, misija, ciljevi

 • Vizija

  Vizija Poslovno-inovacijskog centra BIC-Vukovar je povećati konkurentnost sektora malog i srednjeg poduzetništva na području grada Vukovara i VSŽ, primjenom novih tehnologija i komercijalizacijom inovacija i time utjecati na kreiranje održivih radnih mjesta.

 • misija

  Misija Poslovno-inovacijskog centra BIC-Vukovar je podupirati razvoj malog i srednjeg poduzetništva kroz osiguravanje poslovnog prostora i pružanje poslovnih i drugih usluga u najkritičnijim fazama razvoja poduzeća i na taj način sudjelovati u gospodarskom razvoju grada Vukovara i Vukovarsko-srijemske županije i u smanjenju nezaposlenosti u regiji.

 • Strateški ciljevi Poslovno-inovacijskog centra BIC-Vukovar su:

  - Povećati zaposlenost kroz stvaranje “spin-off” i inovativnih “start-up” poduzeća;
  - smanjiti potrebno vrijeme za osnivanje i rast poduzeća i učiniti ove procese troškovno efikasnijim;
  - povećati broj poduzeća koja opstaju na tržištu;
  - povećati aktivnosti istraživanja, razvoja i inovacije poslovnog sektora;
  - povećati izvoz visoko-tehnoloških proizvoda i internacionalizaciju poslovanja;
  - poticanje veće i efikasnije suradnje između poslovnog i znanstveno-istraživačkog sektora;
  - razviti ljudski kapital i vještine;
  - privući domaće i strane investicije.

Izdvojene novosti

 • POTPISANI UGOVORI ZA OPREMANJE ZGRADE POLY I IZGRADNJU SUNČANE ELEKTRANE

  Gradonačelnik grada Vukovara Ivan Penava potpisao je s izvođačima radova Solaris Pons d.o.o. ugovor o izgradnji sunčane elektrane na krovu zgrade Poly. Vrijednost radova je 1.249.999,99 kn s PDV-om. Snaga elektrane iznosi 102 kW, dok je očekivana godišnja proizvodnja struje oko 124,84 Mwh.

  Također je potpisan i ugovor s izvođačem radova Školski servis d.o.o. iz Zagreba o opremanju zgrade Poly, što uključuje uredski namještaj za 15 ureda i administraciju zgrade, IT i audiovizualnu opremu, uključujući računala i kopirne uređaje, opremu za konferencijsku dvoranu te 3D pisač i 3D skener. Ugovor za opremanje zgrade Poly vrijedi 743.853,75 kn s PDV-om.

 • Predstavljanje Stanara Poduzetničkog inkubatora Vukovar

  Dana 16. svibnja 2016. godine u prostorijama Poduzetničkog inkubatora Vukovar potpisani su ugovori između VURA-e (Upravitelja Poduzetničkog inkubatora Vukovar) i poduzetnika – Stanara Poduzetničkog inkubatora Vukovar.
 • Trajni javni poziv za iskazivanje interesa za subvencionirano korištenje poslovnog prostora Poduzetničkog inkubatora Vukovar

  Dana 13. svibnja 2016. godine objavljuje se trajni Javni poziv za iskazivanje interesa za subvencionirano korištenje poslovnog prostora Poduzetničkog inkubatora Vukovar – BIC, koji će biti otvoren do zakupa svih lokala Poduzetničkog inkubatora Vukovar. Javni poziv te popis pripadajuće dokumentacije u okviru poziva može se naći na stranicama: www.vura.hr, www.bic-vukovar.hr i www.vukovar.hr.
 • ODRŽAN RADNI SASTANAK S IZASLANSTVOM MINISTARSTVA GOSPODARSTVA U BIC-PODUZETNIČKOM INKUBATORU VUKOVAR

  U BIC- Poduzetničkom inkubatoru održan je radni sastanak sa predstavnicima Ministarstva gospodarstva predvođenih pomoćnikom ministra gosp. Željkom Pravdić i predstavnicima grada Vukovara prevođenih zamjenikom gradonačelnika gosp. Marijanom Pavliček.

  Na sastanku se raspravljalo o trenutnoj gospodarskoj situaciji u gradu Vukovaru, projektima u provedbi, izradi strateških planova, proračunu koji treba pratiti isto, izvještavanju, a sve kao temelj privlačenja novih investitora.
 • Javni poziv za iskazivanje interesa za subvencionirano korištenje poslovnog prostora Poduzetničkog inkubatora Vukovar

  Dana 02.travnja 2016. godine objavljuje se Javni poziv za iskazivanje interesa za subvencionirano korištenje poslovnog prostora Poduzetničkog inkubatora Vukovar – BIC. Javni poziv te popis pripadajuće dokumentacije u okviru poziva može se naći na stranicama: www.vura.hrwww.bic-vukovar.hr i www.vukovar.hr.
 • MINISTAR TOLUŠIĆ POSJETIO BIC-VUKOVAR

  U okviru radnoga posjeta Vukovarsko-srijemskoj županiji ministar regionalnog razvoja i fondova EU Tomislav Tolušić obišao je područje Vukovarske gospodarske zone sa delegacijom Grada Vukovara gdje mu je predstavljen projekt „BIC-Poduzetnički inkubator Vukovar" čiji je cilj doprinijeti održivom razvoju Vukovara kroz poticanje rasta malih i srednjih poduzeća te povećanje mogućnosti zapošljavanja u gradu Vukovaru.

Kontaktirajte nas

Kontakt podaci

Tko smo Naziv : Poslovno-inovacijski centar BIC-Vukovar Adresa : Gospodarska zona 15, 32000 Vukovar - HR
Kontakt telefoni Telefon : +385 (0) 32 637 122 Fax : +385 (0) 32 637 123
Email adresa Kontakt email : info@bic-vukovar.hr
WWW Glavna stranica : http://bic-vukovar.hr/

Kontakt forma

9+9=

Gdje se nalazimo?