Besplatne edukacije za poduzetnike i sve one koji to žele postati
Freitag, 22 September 2017 06:20

 

 

Grad Vukovar u suradnji s Virtualnim ženskim poduzetničkim centrom, od početka jeseni 2017. kreće s edukacijama. Edukacije su u cijelosti besplatne za sve sudionike, a financiraju se iz proračuna Grada Vukovara te će obrađivati cijeli niz aktualnih tema iz dijapazona poslovnog zanimanja budućih i sadašnjih poduzetnika.

Besplatne edukacije će se baviti temama poput motivacije na poduzetništvo, upoznavanja trendova na tržištu, te kako uspješno pozicionirati proizvode i usluge na tržištu, usmjeriti pozornost poduzetnika na kvalitetnu prezentaciju svojih poslovnih aktivnosti, kao i upoznati s trendovima budućnosti, uz osnove računovodstva i pisanja projekata za EU fondove, digitalni marketing i komunikaciju, te unapređenje prodajnih tehnika, prijeko potrebnih svakom poduzetniku.

 

TERMINSKI PLAN EDUKACIJA
u Vukovaru
u prostorima Poslovno-inovacijskom centru BIC Vukovar
Vukovarska gospodarska zona 15, Vukovar
od 16:00 do 20:00 sati  

 

  • 26. rujan 2017 – prva edukacija - Ja (ne) mogu biti poduzetnik – četiri školska sata
  • 03. listopada 2017. – druga edukacija - Od ideje do realizacije – tko su moji klijenti i kupci – četiri školska sata
  • 24. listopada 2017- treća edukacija - Trendovi budućnosti – danas predviđamo, da sutra djelujemo – četiri školska sata
  • 08. studenog 2017 – četvrta edukacija - Kvalitetnom prezentacijom sebe i svog poduzetništva do željenog poslovnog uspjeha
  • 06. prosinca 2017. – peta edukacija - Komunikacija u poduzetništvu – ključ uspjeha i profitabilnosti  
 
Svi zainteresirani za pohađanje edukacija mogu predavanjima slobodno nazočiti, uz prethodnu prijavu za edukacije na mail: Diese E-Mail-Adresse ist vor Spambots geschützt! Zur Anzeige muss JavaScript eingeschaltet sein!